Wij zijn Flint, aangenaam!

Sinds haar oprichting in 2015, is Flint altijd een laagdrempelig adres voor ondernemers geweest. Ondernemingen die nog (bijna) geen gebruik maken van het internet, maar ook ondernemers die op zoek zijn naar die extra boost om alles er uit te halen. Wij combineren onze expertise in webontwikkeling met professionele businessdevelopment!

Ontmoet hiernaasthieronder de twee jongens achter Flint's schermen! Wil je ons beter leren kennen? Kom langs voor een bak koffie!

Molenstraat-Centrum 1, Apeldoorn
"Doorgaan tot het uiterste."

Dave den Hollander

Foto van Dave den Hollander
"Niets minder dan het beste."

Niels Steenman

Foto van Niels Steenman

Hoe gaat Flint te werk?

In 3 korte stappen uitgelegd hoe Flint een project doorloopt.

Een klein kind die een landkaart bekijkt

1. We Plannen

Een goed begin is het halve werk. Na een eerste ontmoeting, stellen we een plan van aanpak op. We verbeteren hem op basis van feedback. Keur je hem goed? Dan kunnen we beginnen!

Twee mannen die op een bouwplaats werken

2. We Bouwen

Dankzij het Lean-principe wordt geen tijd (en dus geld) verspild. Het is goed mogelijk dat jouw klanten de eerste versie van je nieuwe website al binnen drie weken kunnen gebruiken!

Mensen die proosten met een glas bier

3. We Maken Af

Klaar, tijd voor een borrel! En nu over een paar jaar weer een nieuwe website? Absoluut niet, met Flint's onderhoudspakketten raakt jouw website nooit uit de tijd!

Welke waarden
staan bij Flint bovenaan?

Flint is meer dan gewoon een internetbureau. Wij zijn ontstaan uit het gedachtegoed dat een website niet voor, maar mét de opdrachtgever wordt gebouwd. We zullen je dus ook altijd eerst leren kennen voor we beginnen met de ontwikkeling. Hoe kan je nou een perfecte website voor iemand maken, als je niet eens weet wie de persoon erachter moet zijn?

Kom met ons babbelen!

Wederzijds Vertrouwen

We doen niet aan lastige contractjes. Vertrouwen kweek je, en daar werken we samen aan, vanaf de eerste minuut. We're in this together!

Bouw voor de Toekomst

Goede voorbereiding en perfect onderhoud zodat je website járen meegaat. Je koopt immers toch ook niet elk jaar een nieuw huis?

Eerlijke Prijzen

Bang dat we je teveel laten betalen omdat je niet precies weet wat we aan het doen zijn? Wij betrekken je bij het hele project!

Sterk Staaltje Communicatie

Communicatie staat bij ons voorop. Wij moeten precies weten wat je van ons verwacht (en wat niét), en nemen je mee tijdens het hele ontwikkelproces.

Abstracte versie van een wereldkaart
Logo van Flint Webmedia op een iPad

Wat betekent 'Flint'?

Flint heeft haar naam te danken aan het engelse woord voor 'vuursteen'. Als één van de eerste materialen waarmee mensen gereedschap en wapens maakten, is het een beeltenis van de enorme impact die iets simpels kan hebben.

Flint gelooft dan ook niet in 'over-the-top'. Je website, jouw online visitekaartje, moet je bezoeker binnen een seconde kunnen overtuigen dat jíj de beste bent, en hen daarna converteren naar betalende klanten.

Daarnaast herkennen sommigen de woorden 'fun' & 'IT' in het logo van Flint. En daar houden wij van: Fun en IT!

Flint met een missie...

Flint werkt met en voor mkb'ers, ondernemers zonder eigen (professionele) IT-afdeling die wel online naar buiten willen treden als een moderne, vertrouwde organisatie. Flint denkt vanaf het begin mee met het complete ontwikkelproces en levert meer dan alleen de website. Wij ontwikkelen een hele eigen online aanwezigheid waarmee de onderneming zichzelf digitaal kan profileren. Communicatie en vertrouwen staan voor ons nog boven de techniek; we're in this together.


...en met een visie.

Internet gaat alleen maar een grotere rol spelen in de toekomst van de ondernemer en veranderingen gaan enorm snel. Door onze enorme flexibiliteit en de denkwijze van een millenial willen wij alle ondernemers een kans geven om de nieuwste technieken en trends in te zetten om de concurrentie een stapje voor te blijven. Door continu op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en altijd te blijven vragen naar feedback van de ondernemer, wil Flint de #1 in Nederland worden voor professionele, online profilering.