Een professionele website voor maar €10,- per maand?

Goedkoop en gemakkelijk je eigen website maken

Flint's nieuwste project

Hoe Werkt Het?

TRRrring!

Je vult ons mini-formuliertje in of je belt ons op: "Jongens, ik wil graag een website!"

Dit is waar je vertelt wat jij graag wilt doen, zodat wij weten wat je nodig hebt om te starten.

Installeren

Nu we weten waar je naar op zoek bent, kunnen we een installatie voor je opzetten en mogelijke problemen met je doornemen.

Je kunt nu eigenlijk al direct beginnen!

Bouwen maar

Je kunt direct aan het werk om je website te ontwerpen.

De vorm geef je zelf aan de website. Technische probleempjes en aandachtspunten laat je aan Flint over!

Publiceren!

Als je alle teksten hebt geschreven, afbeeldingen hebt geüpload en je website compleet hebt, kunnen we online.

Maak je geen zorgen, dit regelt Flint voor jou!

Vanaf 10,- Per Maand

We willen de stap naar jouw eigen website zo goedkoop mogelijk maken. Op deze manier heeft iedereen de mogelijkheid om het uit te proberen en het web te verbeteren.

1 Maand Gratis Proberen

Wij streven ernaar om mensen de keuze te laten maken of ze écht zelf een website willen maken, voordat je moet gaan betalen voor een contract. Dus geven we elk persoon 1 maand gratis uittesten kado.

Professionele Ondersteuning

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven hun droomwebsite te maken. Dit doen we door het geven van professionele hulp & ondersteuning op verzoek. Je hebt ons nummer!

een foto van de responsiveness weergegeven op meerdere schermen

Bouw je eigen professionele website

Ben je gedreven om zelf een mooie website te maken, maar weet je niet waar te beginnen? Dan biedt Flint jou de perfecte mogelijkheid voor een goede prijs.

  • Vanaf 10,- per maand.
  • Eerste maand gratis.
  • Makkelijk te gebruiken.
  • Online binnen no-time.
  • Toegang tot professionele ondersteuning.
  • Nergens goedkoper.
Begin gewoon nu!

Veelgestelde vragen

Dat zit je absoluut niet! Je mag het eerst een maand gratis uitproberen om uit te testen of je het echt leuk vindt. Mocht je het niets vinden kan je na de eerste maand weer stoppen en weglopen zonder kosten te maken.
We horen zo vaak het verhaal dat mensen zelf een website willen maken. Een complete website laten maken is vaak duur en als ondernemer doe je graag dingen zelf. Maar al te vaak blijkt het dat ze er zelf niet uitkomen. Als je eraan wilt beginnen is het namelijk ook een flinke kluif. Wij willen de veelvoorkomende problemen voor jullie oplossen voordat je er tegenaan loopt. Door deze service aan te bieden kunnen we het internet toegankelijker maken, waar we uiteindelijk allemaal van profiteren.
Voor dit specifieke probleem hebben we besloten om professionele ondersteuning aan te bieden. Als je tegen probleem aanloopt tijdens dit proces kun je bij Flint terecht voor hulp. Ons team professionals kan je overal mee helpen. Zoek je een specifieke functie? Vraagje over internetmarketing? Technisch probleempje met de website? Wij staan voor je klaar. Zo heb je toegang tot onze expertise, maar ook dat van ons netwerk.
Je kan zo lang aan je website werken als je wilt. Zelf als je website in productie is gezet, kun je nog aanpassingen maken. Geen uitzonderingen! Sterker nog, we raden je zelfs aan om regelmatig aanpassingen te maken aan je website nadat deze in productie is gezet, aangezien dit goed is voor je ranking op Google!
Dit hoef je niet te doen. Naar een domeinnaam gaan we samen op zoek, en vervolgens registreren wij deze voor je. Ook hosting, waarmee je zorgt dat je website online te bekijken is, regelen wij helemaal voor je. Makkie toch?

Waarom we dit doen?

Laten we als voorbeeld nemen dat je je eigen website wilt maken met Wordpress, een systeem dat door miljoenen mensen wordt gebruikt. De mogelijkheden met Wordpress zijn enorm, maar dit pad bewandelen is minder makkelijk dan je wordt verteld! Ook wij zijn hier ooit tegenaan gelopen. In eerste instantie ga je vol motivatie op zoek op internet naar “zelf een website maken ”, “wordpress installatie ”, “website laten hosten ”, “hoe maak je een eigen website ” en nog veel meer van dat soort zoektermen. Je bent op zoek hoe het allemaal precies werkt.

Je leest iets over Wordpress. Vol motivatie zoek je een bedrijf op die jou zo'n website belooft. Al gauw kom je erachter dat het toch niet zo simpel is. Je wilt graag veel zelf doen, maar al die techniek bezorgt je hoogtevrees. Iemand betalen om het voor je te doen is een onbetaalbare grap voor een website voor jouw startup, nonprofit of hobby.

Daarnaast zijn nergens duidelijke prijzen te vinden, en vaak krijg je na een eerste periode te maken met nare, verborgen kosten. Je komt het ene probleem na het andere tegen en op een gegeven moment raak je het spoor bijster. Je motivatie is ver te zoeken. Vervolgens denk je bij jezelf:

Zou het niet geweldig zijn als je niet meer over deze problemen hoeft na te denken, maar je je puur kan focussen op het ontwerpen van je eigen website en het schrijven van teksten?

Dit is precies waarom Flint dit doet!

Flint biedt een service waardoor jij alleen nog maar heel eenvoudig je website hoeft in te richten en teksten te schrijven, hetgeen wat je ook graag wilt doen. Je hoeft je geen zorgen te maken over bijzaken. Onze service bevat een volledig geïnstalleerd systeem, zodat je direct kunt beginnen. Maar Flint biedt ook de luxe van 24/7 ondersteuning door professionels, waardoor een succesvol eindproduct zo goed als gegarandeerd is!

Ga nu de samenwerking aan met Flint en ontvang veel voor weinig!

Wil je dit graag proberen?
Vul hieronder je email-adres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!