Case Study: Kleinecampings

Tekortkomingen zijn niet altijd even duidelijk.

Wat hebben wij beter gemaakt aan Kleinecampings.nl

Kleinecampings zat met één groot probleem: de mobielvriendelijkheid. Dit kost je op dagelijkse basis een groot deel van je bezoekers, wat natuurlijk zonde is. Daarnaast is ook het zoeksysteem aangepast, om de klanten nog beter te kunnen dienen.

Opdrachtgever:

Image DescriptionKleinecampings

Onderdelen:

  • Onderhoud
  • Ontwikkeling
  • Responsiveness

Publicering:

27-12-2017
De website was aan een hoop verbeteringen toe. Flint heeft hier aan gewerkt en we hebben veel contact gehad gedurende het proces.

Kleinecampings

Aan Kleinecampings hoefde visueel niet veel te veranderen. Het ontwerp past goed bij de doelgroep en de aangeboden dienst en oogde fris. Toch was er een deel van het ontwerp nog niet helemaal gemoderniseerd: de mobielvriendelijkheid. Om deze reden heeft Flint de responsiveness van de hele website aangepast. In samenwerking met de opdrachtgever is er gekeken naar een aantal mogelijke oplossingen en vervolgens is alles aangepakt. De website is nu volledig mobielvriendelijk. Daarnaast is het zoeksysteem aangepast. Een verouderd systeem zorgde voor een lastig en beperkte functionaliteit. Door deze aanpassing moest de achterliggende database ook een make-over ontvangen en is het administratorpaneel voor de opdrachtgever zelf uitgebreid.

Jouw project ook in ons portfolio?