Case Study: Flint Webmedia

Hoe wij Flintmedia.nl een nieuw gezicht gaven.

Waarom minder je best doen voor jezelf?

Flint heeft besloten dat het tijd wordt voor een nieuwe look. Flint heeft de laatste jaren veel extra kwaliteit opgedaan en het was zaak om dit ook op onze eigen website te laten zien. Daarom hebben we eind 2017 veel tijd gestoken in het bouwen van een nieuwe website voor onszelf!

Opdrachtgever:

Image DescriptionFlint Webmedia

Onderdelen:

  • Development
  • Design
  • SEO
  • Consultancy

Publicering:

27-12-2017
Moeten we dit zelf wel doen? Shit.

Niels Steenman

Voor onze nieuwe website hebben we wat nieuwe dingen geprobeerd. Zo zijn we met een nieuwe thema aan het werk gegaan, hebben we een nieuw CMS erachter geplaatst en hebben we nog veel meer dingen geprobeerd. Praktisch het enige wat hetzelfde is gebleven is de kleuren die we gebruiken. Het zwarte en oranje van Flint kunnen we natuurlijk niet zomaar loslaten.

Wat wij vaak zien bij andere webdevelopers die dezelfde producten leveren als Flint (denk aan zoekmachineoptimalisatie, adverteren op Google en websites maken), is dat ze erg weinig aandacht besteden aan de looks en de kwaliteit van hun eigen website. Dit vinden wij zonde, als je kwaliteit wilt leveren moet je ook kwaliteit uitstralen, ten minste dit is hoe wij het zien! Om die reden hebben we wat nieuws en kwalitatief hoogstaands gebouwd zodat mensen weten dat ze van Flint het allerbeste mogen verwachten.

Jouw project ook in ons portfolio?