Flint breidt haar netwerk uit.

Dave den Hollander · 07-03-2018

Flint breidt haar netwerk uit

Voor kleinere ondernemingen is het erg belangrijk om snel je netwerk uit te breiden en met het oog hierop heeft Flint een mooie kans gekregen om precies dát te doen. We zijn namelijk lid geworden van het Business Netwerk Vrienden Van Dynamo (https://www.businessclubdynamo.nl). Deze heeft het doel om zowel het topvolleybal in Apeldoorn te ondersteunen als ondernemers bij elkaar te brengen. De ondernemers die zich bij deze groep aansluiten, erkennen het belang van de topsport voor Apeldoorn en het creëren van zakelijke kansen. Met deze doelen in gedachte zijn we erg trots dat Flint nu deel uitmaakt van deze groep om van Apeldoorn een topsportstad te maken en kunnen niet wachten om hieraan bij te dragen.

Nu deze stap gezet is, gaan we snel verder met meer contacten leggen en meer relaties aan te gaan. Om zo onszelf en Apeldoorn op de kaart te zetten!

Foto van Dave den Hollander

Dave den Hollander

Mede-eigenaar [email protected]

"Dave is een serieuze ondernemer met een oog voor efficiëntie. Hij weet als geen ander hoe technologie kan worden ingezet voor het beste resultaat."